Nieuws
Blij met beter klimaat in Lusthofschool

Basisschool de Lusthof in Voorburg is uitgerust met een nieuwe  klimaatinstallatie die er voor zorgt dat de lokalen  geventileerd, verwarmd en gekoeld worden. Dat gebeurt met buitenlucht die opgewarmd wordt met warmte van binnen de school. Daardoor kan energie worden bespaard. Met een warmtepomp kan de school indien nodig ook verkoeld worden. Directeur Astrid Barten heeft de werking van de installatie gedemonstreerd aan de wethouders Jeffrey Keus en Marcel Belt. De gemeente heeft middels een subsidie de installatie mede mogelijk gemaakt.  Tijdens de coronacrisis kwam er extra aandacht voor het binnenklimaat van scholen. Dit is nu bij de Lusthof gekoppeld aan duurzaamheidsmaatregelen. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter