Nieuws
Links af op Heuvelweg geschrapt

Automobilisten die vanaf de Mall over de Heuvelweg richting N14 rijden mogen op de kruising met Lavendel/Ijsvogellaan niet meer linksaf richting Via Verdi en P1 van de Mall. Dat hebben B&W bekend gemaakt. De wegindeling van de Heuvelweg wordt ter plekke ook anders: twee rijstroken rechtdoor en een strook rechtsaf/rechtdoor. De maatregel moet de doorstroming op de Heuvelweg bevorderen. Bovendien wordt de veiligheid van overstekende voetgangers en fietsers verbeterd. Bewoners van Via Verdi hebben volgens B&W voldoende andere mogelijkheden om hun straat te bereiken. Bezoekers van de Mall en het hotel die bij P1 willen parkeren kunnen dit parkeerterrein bereiken via de ingang Weigelia-P2.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter