Nieuws
Vergunning bouw Veursestraatweg

SDJ ontwikkeling heeft een vergunning van de gemeente gekregen voor de bouw van 28 woningen aan de Veursestraatweg, en wel achter de nummers 191-197. Het project heeft de naam Waterweide. Links van Vlinders aan de Vliet (Veursestraatweg 195) komen twee blokken van elk zes woningen. Recht van Vlinders aan de Vliet een blok van vijf en een blok van zes woningen. Het rechter deel betreft het voormalige Gamma-terrein. Rondom de panden komt water. De bewoners van de woningen links van Vlinders aan de Vliet gebruiken de toegangsweg tot die attractie; de bewoners rechts ervan de in- en uitrit die Gamma gebruikte. Ter plekke van Veursestraatweg 197 komt een nieuwe woning twee onder één kap.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter