Activiteiten
Bridgecursussen

Een bericht van de Leidschendamse Bridgeclub LBC: ‘U heeft vast wel eens in uw kennissenkring gehoord dat bridgen zo leuk is en dat je ineens veel nieuwe mensen leert kennen. Of bent u van mening dat bridgen alleen voor oude mensen is? Probeer er eens achter te komen wat waar is en geef u op voor een bridgecursus. Er zal een wereld voor u opengaan. In ieder geval heeft u een investering gedaan waar u later veel plezier aan kunt beleven. Er worden bij voldoende deelname (minimaal 4 cursisten) cursussen op woensdagavond en donderdagavond gegeven. Deze cursussen starten medio november.

Er worden twee proeflessen gegeven, waarna u kunt bepalen of u verder wilt gaan. De cursussen worden door een ervaren gediplomeerde bridgedocent gegeven. U bent gedurende de cursus tevens kosteloos lid van de bridgeclub LBC en kunt gedurende die tijd meedoen aan speciale drives, die naast de reguliere competitie, gehouden worden. LBC is een kleine bridgeclub die in Leidschendam-Zuid in Ons Tolhuis op dinsdagavond speelt. LBC heeft plaats voor nieuwe bridgers. Voor informatie zie www.lbc-leidschendam.nl Voor informatie over de bridgecursussen toosvl@hotmail.com‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter