Activiteiten
Licht en Warmte in Kunstuitleen

Vooruitlopend op het feestelijke en ook enigszins weemoedige gevoel dat elk jaar in de decembermaand als een warme golf over ons land spoelt, toont de Kunstuitleen Voorburg ‘Licht en Warmte’ tot en met 11 januari 2024. Voor het Community Art Project werd iedereen opgeroepen om een kunstwerkje te maken in het formaat A4 of A3. Hierin kon men z’n eigen invulling geven aan het thema ‘Licht en Warmte’. Er deed bekend en onbekend talent mee, in leeftijd variërend van tieners tot bejaarden, studenten van de Kunstacademie en kunstenaars die al tientallen jaren als professioneel kunstenaar werkzaam zijn. Voor kleine prijsjes zijn er nu prachtige kunstwerken te koop in de Kunstuitleen. Naast het community ART project verkoopt men ook bijzondere cadeaus in het thema Licht & Warmte, zoals licht-objecten, shawls, keramiek, kaarsen en sieraden. Kortom unieke en duurzame cadeautjes voor de feestdagen in alle soorten en maten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter