Nieuws
Al vijf aanhoudingen na steekincident bij tramhalte

Er zijn inmiddels vijf verdachten aangehouden na een steekincident bij een tramhalte aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. Dat gebeurde zondagavond . Daarbij raakten twee personen gewond. Het steekincident werd omstreeks 18.30 uur bij de politie gemeld. Hier zou een ruzie tussen meerdere personen aan voorafgegaan zijn. Twee personen raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Vijf personen, waaronder ook de slachtoffers, zijn aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht en komt graag in contact met getuigen. Bent u getuige geweest van het steekincident aan de Monseigneur van Steelaan? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het de politie weten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter