Nieuws
Bezwaar tegen bouwplan Noorthey

Bij de Raad van State is bezwaar gemaakt tegen het bestemmingsplan Noorthey, dat B&W en de gemeenteraad hebben geaccordeerd. Het plan voorziet in de bouw van zes grondgebonden woningen en een flatgebouw van vier etages met 60 woningen. Het gebied ligt tussen de Noortheylaan en Schakenbosch te Leidschendam, aan de kant van het sportcomplex Kastelenring. Het project staat bekend als Boslaan, een ontwikkeling van SDJ. Eerder maakte de eigenaar van de camping Noorthey al bezwaar tegen het bouwplan dat te dicht bij de camping zou komen en ontwikkelingen daar zou frustreren. Overigens zijn er voor dit gebied nog meer bouwplannen. Op de grens van het grasland en Schakenbosch zouden langs de watergang daar negentien grondgebonden woningen moeten komen. Dat plan moet nog nader worden uitgewerkt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter