Activiteiten
Aquasporten voor het goede doel

Sportfondsen bestaat 100 jaar en daarom wordt er op vrijdagavond 17 november een speciale benefiet avond georganiseerd in zwembad De Fluit Leidschendam met verschillende aquasporten. De benefietavond wordt gehouden voor het goede doel: Sintvoorieder1. Er komen speciale gastdocentes die les komen verzorgen.

Het programma begint om 19:00 en duurt tot 22:00 uur: 19:00  – 19:10 Aquarobic warming up, 19:10 – 19:40 Aqua Zumba door Gosia; 19:40 – 20:30 Aquarobics les; 20:30  -20:45 smoothie cupje aangeboden door van Rijn groentenboer; 20:45 – 21:15 Aqua kickboksen door Sowella; 21:15 – 22:00 Aquarobic

Omdat het een benefietavond is koopt u een toegangskaartje ter waarde van €8,85; en vraagt men een bijdrage voor de stichting Sintvoorieder1. De waarde van de bijdrage is zelf te bepalen. Er komt een collecte pot bij de receptie te staan.

Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om deze gezinnen te ontzorgen en om een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen (en hun ouders!) op pakjesavond. Om zoveel mogelijk kinderen blij te maken op 5 december zijn er heel veel cadeautjes, pepernoten, rollen pakpapier nodig. Alle hulp is welkom, van eenmalig een bedrag doneren tot cadeaus sorteren. Deze week kunt u spullen inleveren bij zwembad de Fluit om deze kinderen een fijn sinterklaas feest te bezorgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter