Nieuws
Fred de kat is opnieuw gestolen

Sarinah Moldovan is diep bedroefd. Haar buurtkat is voor de tweede maal gepikt. Ze vertelt: ,,Zoals jullie misschien nog weten, is mijn kat Fred vorig jaar gestolen en was hij de dag erna weer terecht. Nu waren we al sinds zondag 12 november weer aan het zoeken naar Fred, die niet was thuisgekomen en nog niet thuis is. Ik belde vandaag de Petsplace in Voorburg met het slechte nieuws, waarna zij op de camera zijn gaan kijken en zien dat Fred op zondag ochtend 12 november om 11.10 is opgepakt door een onbekende man, die aait Fred, kijkt om zich heen, pakt Fred op en loopt met hem weg. Wij waren al twee dagen aan het zoeken en wilden flyers hangen omdat we bang waren dat hij vast zat in een kelder of schuur, maar helaas is hij weer meegenomen. Mensen misschien iets hebben gezien of iets weten, kunnen dat melden bij de dierenwinkel Petsplace op het Koningin Julianaplein.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter