Nieuws
Lokale kandidaten Kamerverkiezing

Aan de verkiezing voor de Tweede Kamer, woensdag 22 november, doen 26 partijen mee. Op de kandidatenlijsten staan vijf inwoners van Leidschendam-Voorburg: Margreet de Vries, Voorburg (D66, plek 33), Mahjoub Mathlouti, Voorburg (D66, plek 35), Liesbeth van der Heide, Voorburg (CDA, plek 21), Martin Oostenbrink, Voorburg (BBB, plek 12), Jip Bloem, Leidschendam (LEF, plek 5).

Een aantal afvalcontainers aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg is overigens voorzien van politieke boodschappen. Het gaat om berichten van de*beweging; een krachtenbundeling van 84 organisaties. De organisatie heeft tot doel in 2025 een krachtige beweging te vormen die de hegemonie van het neoliberalisme doorbreekt en het politiek debat en beleid duurzaam beïnvloedt met een radicaal democratisch en sociaal verhaal, alus de website van de*beweging.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter