Activiteiten
Opening grootste yogazaal van de regio

Max Health Club Aan de Vliet, Westvlietweg 55, levert maandag 20 november de volgende fase van de clubtransformatie op. Waar voorheen Westvliet Fitness- & Racketclub zat, bevindt zich nu al ruim een jaar de tweede vestiging van Max Health Club. In fases verandert de overgenomen sportschool in een high-end health club. Vorige maand opende de club al het blauwe pareltje: het nieuwe 25 meterbad dat niet alleen voor clubmembers dient, maar ook voor kinderen van zwemschool Max. En vanaf maandag 20 november zijn alle yoga- en pilateslessen te vinden in de nieuwe yogastudio van 170 vierkante meter; de grootste in de regio.

In de nieuwe yogastudio passen zeker wel vijftig deelnemers. Toch kiest Max Health Club ervoor om de nieuwe zaal niet vol te stoppen. Persoonlijke aandacht wordt belangrijker gevonden. Er zijn daarom genoeg lessen op het rooster zodat leden veel keus hebben in de tijdstippen dat zij aan een yoga- en/of pilatesles willen meedoen. De club ervaart op beide locaties toegenomen interesse in de zogeheten ‘Body & Mind-lessen’. Het gaat tegenwoordig om het totaalplaatje van de gezondheid, dus zowel geest als lichaam. Iets waar Max Health Club veel aandacht aan besteedt.

Iedereen die kennis wil maken met de club en/of yoga kan altijd starten met een gratis en vrijblijvende proefweek via http://www.maxhealthclub.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter