Activiteiten
Kunst voor Sint en Kerst

Parfum, sokken, horloge, kaarsen, wijn?? Waarom zouden Sint en de Kerstman niet eens gaan voor een origineler cadeau: een echt kunstwerk(je) hoeft niet altijd veel te kosten. In Galerie ARTIBRAK bieden maar liefst 24 kunstenaars de komende tijd hun werk aan voor bescheiden prijzen. Er is een grote variatie aan werk: keramiek, etsen, sieraden, aquarellen, kleisculpturen, tekeningen, foto’s, textiele werken, gouaches, olieverf- en acrylschilderijen. Deze bijzondere verkoopexpositie is te zien van woensdag 22 november tot en met zaterdag 30 december. Werk dat wordt gekocht, mag meteen worden meegenomen. Galerie ArtiBrak is te vinden aan de  Herenstraat 76, 2271 CK Voorburg – www.artibrak.nl Openingstijden: woensdag t/m vrijdag en zondag: 13-17 uur, zaterdag 12-16 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter