Nieuws
Nieuwe villabouw Veursestraatweg

Aan de Veursestraatweg, ongeveer op de plek waar vroeger het gebouw van Life & Garden stond, moet een villa komen in de vorm van twee onder één kap. Het pand wordt 20 meter lang, 12 meter breed en tien meter hoog. Het krijgt twee puntdaken met een verbindingsstuk er tussen. Dat blijkt uit een vergunningaanvraag die bij de gemeente is ingediend. Het geheel heeft Veursestraaweg 292D als adres gekregen. Het is tegenover Veursestraatweg 197-199 gepland, direct naast Veursestraatweg 292D. Langs de zij- en achterkant komt een watergang. In het gebouw komen twee inpandige garages. Ook zijn kelders voorzien. Op 30 juni 2018 sloot Life&Garden. Later werd het afgebroken, vooruitlopend op bebouwing van de zogenoemde Duivenvoordecorridor: het gebied tussen Veursestraatweg en Vliet vanaf de bebouwde kom Leidschendam tot de gemeentegrens met Voorschoten. In die plannen is de nu aangekondigde bouw echter niet opgenomen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter