Nieuws
Bouwplan Veursestraatweg 116

De eigenaar van de grond Veursestraatweg 116 Leidschendam wil op zijn terrein een nieuwe woning neerzetten, een carport en een tuinhuis. De insteekhaven bij de Vliet dient verplaatst te worden en in de achtertuin moet een zwembad komen. Dat blijkt uit een vergunningaanvraag die bij de gemeente is ingediend. De woning krijgt een oppervlakte van 253 vierkante meter; zwembad, carport en tuinhuis elk 35 vierkante meter. Een sloot die dwars over het terrein loopt wordt gedempt. Daarnaast is de aanplant van groen voorzien. Op Veursestraatweg 116 stond al een woning. Die is echter al geruime tijd geleden gesloopt. Voor de nieuwbouw moet er wel archeologisch onderzoek plaatsvinden. In relatie met de loop van het Kanaal van Corbulo (Romeinen, 50 na chr.) zijn er hoge verwachtingen over voorwerpen die in de bodem aangetroffen kunnen worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter