Activiteiten
Veel animo voor bridgedrive

De Lions Voorburg Prinses Marianne organiseerde voor de 22e keer de bridgedrive in het Bridgehome in Leidschendam. Meer dan 110 deelnemers waren actief en speelden voor de volgende goede doelen; Stichting Vrienden van het carillon Voorburg, Stichting Mooi Voorburg, Vereniging Erfgoed Leidschendam en Stichting Jarige Job. De Lions haalden bijna 3500 euro op tijdens een sfeervolle middag. De deelnemers werden getrakteerd op een taarten- en quichebuffet en op oliebollen, gesponsord door oliebollenkraam Verwijk en Mooij. De cadeaus van de loterij werden gesponsord door de enige bridgewinkel van Den Haag en omstreken: Flamant by Laura. De winnaars waren Paula van Leeuwen en Inez van Rossum. Zij kregen de Prinses Marianne Bokaal uitgereikt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter