Nieuws
VVD-plan voor kleinere bedrijven

De VVD  heeft een 5-puntenplan gemaakt om van Leidschendam-Voorburg de vriendelijkste gemeente van Nederland te maken voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Gemeenteraadslid Rick de Klerk: ,, MKB’ers,  Leidschendam-Voorburg heeft ze keihard nodig. Zij zorgen voor werk en leefbaarheid in onze winkelkernen en wijken.” Het plan ziet er zo uit: 1. Standaard een ondernemerstoets op nieuw beleid; 2. Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentra en bedrijventerreinen doorvoeren; 3. Realiseren van meer bedrijfsruimte voor MKB en ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel); 4. Meer investeren in onze winkelgebieden en bedrijventerreinen; 5. Een tweejaarlijkse evaluatie van het lokale ondernemersklimaat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter