Nieuws
Zorgen om bladeren op fiets- en voetpaden

Een bericht van de zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus: ‘Er is een gevaarlijke situatie ontstaan in Leidschendam -Voorburg. Er liggen al  weken veel bladeren op de fiets- en  voetpaden. Fietsers kunnen uitglijden door de natte bladeren. En ook de voetgangers kunnen lelijk vallen  door de gladheid. Ik heb iemand van stadsbeheer gesproken die bezig was met het opruimen, die maakte zich ook zorgen. Hij vertelde: ‘we hebben personeel  tekort en we hebben maar drie veegwagens voor Leidschendam en Voorburg en Stompwijk, waarvan twee oude en één kleine die nieuw is. Dat is veel te weinig’. Ik vind dat de gemeente hier echt even naar moet kijken  voordat er ongelukken van komen. De gemeente is tenslotte verantwoordelijk voor deze gevaarlijke situatie’. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter