Nieuws
Politie: Help de zaak op te lossen
De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: ‘Op woensdag 19 april rond 14.55 uur is een conducteur van de HTM door een onbekende man bij de tramhalte Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg bedreigd en mishandeld. Van één van de twee verdachten zijn er goede beelden. Herkent u deze man? Neem dan contact met de politie op.

Op woensdag 19 april rond 14.55 uur, vond er nog een bedreiging en mishandeling plaats in Voorburg. Een conducteur van de HTM was samen met een collega aan het werk op tramlijn 2 die richting Kraayenstein reed. Bij de tramhalte Monseigneur Steenlaan in Voorburg wilden de twee conducteurs uitstappen, terwijl ze dit deden botsten ze tegen een onbekende man aan. Deze man begon de twee conducteurs direct te bedreigen.

Bij de volgende tramhalte, de Bruijnings Ingenhoeslaan, stapten de twee conducteurs en de onbekende man de tram uit. De twee conducteurs bleven staan bij de halte. Zij moesten op de volgende tram wachten. Kennelijk had de onbekende bedreiger een andere man ingelicht. Deze man kwam aangereden op een zwarte scooter (Vespa). De twee mannen liepen direct op de conducteurs af en de conducteur die al eerder bedreigd was, kreeg op dat moment klappen in zijn gezicht. Het slachtoffer probeerde zijn gezicht te beschermen, maar werd zoveel en hard geslagen, dat zowel het slachtoffer als één van de verdachten op het spoor vielen. Terwijl de twee op het spoor lagen, haalde de tweede verdachte uit naar de andere conducteur. Nadat er alarm werd geslagen gingen de twee mannen ervandoor. In Team West zijn foto’s getoond van één van de twee verdachten’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter