Activiteiten
Sfeervolle avondrit met tram en bus
Voor iedereen die Den Haag in avondsfeer wil beleven organiseert het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) op zaterdagavond 25 november een rit met twee historische trams en een historische bus door de stad. Deze sfeervolle avondrit vertrekt om 19.30 uur bij het Haags openbaar vervoer museum (HOVM) aan de Parallelweg 224 Den Haag.
De rit wordt gemaakt met een befaamde Blauwe Tram, PCC-tram 1022 en een HTM-bus 319 en duurt circa anderhalf uur. Tijdens de rit zijn er twee fotostops. Er is dan ook de mogelijkheid om over te stappen op een ander voertuig, zodat passagiers elk type tram of bus voor een deel van de rondrit kunnen beleven. De rit eindigt om circa 21.00 uur bij het museum.
Het tarief voor de avondrit is 9,90 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting en reizen voor 4,95 per persoon mee. Reserveren kan via: https://hovm.nl/product-categorie/avondrit-25-november/
Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om een plaats te garanderen. Betaling van gereserveerde kaartjes kan voor vertrek in het museum, alleen met PIN en creditkaart. Overgebleven kaarten kunnen op 25 november in het museum worden gekocht.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter