Activiteiten
Sinterklaashuis Huygenskwartier weer open
Eindelijk is de Sint weer in het land. Breng dus nu een bezoek aan het echte Sinterklaashuis Huygenskwartier Voorburg (Herenstraat 48). Bekijk waar Sinterklaas slaapt en doe (gratis) mee met de leuke activiteiten. Op zaterdag en zondag 25 en 26 november, en zaterdag 2 december is het huis open van 12.00-16.00 uur. Er zijn activiteiten als taaitaaipop versieren en knutselen. Het voorlezen is om 13.00 en 15.00 uur. Op woensdag 29 november kun je van 13.00 tot 16.00 cupcake versieren met bakkerspiet Peper. Ook zijn er knutselactiviteiten.
Op zondag 3 december kun je terecht van 12.00-16.00 uur en je schoentje ophalen. Dit jaar staat in het teken van ‘Sint voor ieder1’. Men vindt dat elk kind een cadeau verdient op 5 december. Sinterklaashuis Huygenskwartier Voorburg is een inzamelpunt voor cadeaus en ook de donatiebus staat klaar.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter