Activiteiten
Homemade market in Leidschendam

Dinsdag 28 november tussen 12.30 en 15.30 uur worden in wijkcentrum De Plint, Frederiklaan Leidschendam, homemade producten van vrouwen uit verschillende culturen tentoongesteld en verkocht. Elke week komen vrouwen uit Leidschendam samen bij St. Moedercentrum aan de Dobbelaan. Onder begeleiding van vrijwilligers leren vrouwen naaien, breien en haken. Ook maken de vrouwen zelf sieraden. De collectie laat duidelijk de invloeden tussen oost en west zien. Dat maakt deze producten ook zo eerlijk en uniek. De producten uit het land van 1001-nacht zijn te koop tijdens deze markt. De opbrengst komt ten goede aan St. Moedercentrum, zodat zij volgend jaar nieuwe materialen kunnen kopen om meer vrouwen te kunnen steunen. (foto Woej)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter