Nieuws
Ondergrond Stompwijkseweg verzakt continu

De ondergrond van de Stompwijkseweg verzakt continu. Dat heeft wethouder Marcel Belt gezegd in een beraad met gemeenteraadsleden. De bestuurder sprak over ‘een lastige weg’ die ‘veel onderhoud’ vraagt. De weg kreeg in 2017/2018 een nieuw wegdek; een operatie die de gemeente 7,3 miljoen euro kostte. Daarna is de weg al weer twee keer opgeknapt. De laatste wegwerken begonnen op 20 november en duren tot begin december. Volgens Belt kent de weg technisch gezien een B-beheersniveau, de omgeving een C-niveau. Gemeenteraadsleden bestreden dit. Volgens hen kent de weg ook technisch gezien een C-niveau, het laagste in de gemeente. De wethouder gaf aan zulks nader te zullen uitzoeken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter