Nieuws
Grote inzameling voor Vliet en Burgh
Vliet en Burgh (Oosteinde 102 Voorburg) van het Leger des Heils is een veilig thuis voor tientallen jongeren. Het gebouw ‘De Saffier’ is erg verouderd. Het heeft een kille, zakelijke uitstraling en is gericht op grote groepen. De kinderen omschrijven het huis aan het Oosteinde als schools, het is geen warme huiselijke plek om te zijn.
Dat gaat veranderen. Er komen een gezellige woonkamer en leefkeuken waar de kids zich op hun gemak voelen, vrienden mee naar toe kunnen nemen en samen of alleen kunnen chillen. De slaapkamers worden groter en opnieuw ingericht zodat het een fijne plek is waar je je even terug kunt trekken. Kijk voor de huidige en nieuwe situatie op https://www.legerdesheils.nl/artikel/vlietenburgh
Om de droom van een huiselijke, kleinschalige en liefdevolle omgeving voor kinderen te realiseren is er nog geld nodig. U kunt daar op verschillende manieren bij helpen. Door te doneren via een van de boxen in Huygenskwartier Voorburg Online doneren kan via https://shorturl.at/jkzHK Of doe mee met de Voorburg SantaRun tijdens het Huygens Winterfestival op 16 en 17 december, de opbrengst van de actie is voor Vliet en Burgh.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter