Nieuws
Winnaars Tuinwedstrijd Groei&Bloei
Jaarlijks organiseert Groei&Bloei Leidschendam e.o. de Tuinmetamorfose- en Voortuinwedstrijd. Ook dit jaar zijn de deelnemende (voor)tuinen omgetoverd tot mooie groene oases. Nu zijn de prijswinnaars bekend. De jury besloot om een gedeelde 1e en 2e prijs te geven in de categorie tuinmetamorfose. De winnaars zijn Marijn Cornelis uit Voorburg en de familie Van Dorp uit Leidschendam. Benieuwd naar wat zij in hun tuin hebben gedaan en naar foto’s? Kijk dan op de website van Groei & Bloei
De winnaar van de wedstrijd voortuinen zijn Fred en Lucie Hooijmans uit Leidschendam. De 2e prijs is gewonnen door Clementina van Alenburg uit Leidschendam en ook de winnaar van de 3e prijs komt uit Leidschendam: Ton Groenewegen. Benieuwd naar wat zij in hun voortuin hebben gedaan en naar een foto van de winnende voortuin? Kijk dan op de website van Groei & Bloei

Groei & Bloei is van plan beide wedstrijden volgend jaar opnieuw te organiseren. (Foto Groei&Bloei Leidschendam)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter