Nieuws
En er gebeurde niets

Op 20 november berichtte Vlietnieuws over een illegale parkeerplaats bij winkelcentrum Julianabaan in Voorburg. Het bericht luidde aldus: ‘Een parkeerplaats aan de Spinozalaan, een parkeergarage achter de AH onder ‘het Zeilschip’, een parkeerterrein aan de Marcellus Emantslaan en een heel plein (het Koningin Julianaplein); rondom het Voorburgse winkelcentrum Julianabaan is genoeg parkeerruimte. Bovendien zijn er nog omliggende straten die gebruikt kunnen worden om de auto neer te zetten. Het is voor menig bezoeker kennelijk niet voldoende. Ook als het niet regent wordt het plein naast de McDonalds aan de Frans Mortelmansstraat een illegale parkeerplaats. Een voetgangersgebied waar ook nietsvermoedende kleine kinderen gebruik van maken. De politie treedt niet op; de gemeentelijke dienst handhaving ook niet’. Het signaal is kennelijk niet overgekomen. Ook dit weekeinde werd er weer rijen dik geparkeerd. Terwijl het toch zo makkelijk te voorkomen is door het plaatsen van wat paaltjes tussen het hek van de Frans Mortelmansstraat en het hokje met geldautomaten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter