Activiteiten
Winterritten met historische tram

Heeft u altijd al een rit willen maken met een historische tram door Den Haag? Dat kan gedurende vijf weekenden in december 2023 en januari 2024. Het Haags Openbaar Vervoermuseum (HOVM) organiseert dan in samenwerking met de gemeente Den Haag winterritten met een historische PCC-tram vanaf het Kerkplein in het centrum van de stad.

De ritten zijn in de weekenden van 2/3, 9/10 en 16/17 december, op 23 en 30 december en in het weekend van 6/7 januari 2023. De tram rijdt vier keer per dag, om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Bij grote belangstelling rijdt er ook om 16.00 uur een tram. De tram rijdt een aantrekkelijke route door de stad in kerstsfeer en arriveert na circa 50 minuten weer bij het beginpunt op het Kerkplein.

Een kaartje voor de historische tramrit kost slechts 5 euro per persoon. Het is het verstandig om vooraf een kaartje te reserveren via hovm.nl Het is ook mogelijk om ter plekke zonder reservering mee te reizen, maar alleen als er voldoende zitplaatsen beschikbaar zijn. Betaling kan in de tram en alleen met PIN of Credit Card. Contante betalingen zijn helaas niet mogelijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter