Activiteiten
Activiteiten Stichting Moedercentrum LV
Elke week komen vrouwen uit Leidschendam samen bij St. Moedercentrum LV aan de Dobbelaan in Leidschendam. Vrouwen van verschillende leeftijd en achtergrond. Onder begeleiding van Ahlaam Almoussa en vrijwilligers leren vrouwen naaien, breien en haken. Ook wordt er heel regelmatig aandacht besteed echt Nederlandse onderwerpen.
Deze week was buurtbewoonster Ingrid Jerphanion er om de vrouwen meer te vertellen over de geschiedenis van het Sinterklaasfeest. Natuurlijk met wat lekkers bij de koffie en thee, pepernoten en speculaas. Het was een leuke gezellige bijeenkomst waar vele ervaringen werden gedeeld. In de middag was een grote groep vrouwen van St. Moedercentrum in wijkcentrum de Plint Leidschendam. Er was een markt van zelfgemaakte producten, met onder andere kussenhoezen en veel haak en breiwerk. Het handwerk laat duidelijk de invloeden tussen oost en west zien.
De opbrengst kwam ten goede aan St. Moedercentrum LV, zodat zij volgend jaar nieuwe materialen kunnen kopen om meer vrouwen te kunnen steunen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter