Nieuws
Pakjesavond voor 771 kinderen

Pepernoten, een zak vol cadeaus en warme chocolademelk. Het zijn allemaal ingrediënten voor een gezellige pakjesavond. Helaas is dit voor gezinnen met een laag inkomen niet vanzelfsprekend. Sintvoorieder1, Stichting Leergeld en de gemeente Leidschendam-Voorburg gunnen ieder kind een onvergetelijke sinterklaasavond. Daarom ontvangen 771 kinderen die opgroeien in armoede cadeautjes via Sintvoorieder1.

Wethouder Philip van Veller hielp met het uitdelen van de cadeautjes: ,,Eén op de 10 kinderen groeit op in een gezin met weinig geld. Voor hen is er niet altijd een cadeautje op Sinterklaasavond, terwijl hun vriendjes en klasgenootjes wel verrast worden. Het is fantastisch dat zoveel vrijwilligers en donateurs ervoor zorgen dat alle kinderen in onze gemeente de magie van het Sinterklaasfeest meekrijgen.”

Sintvoorieder1 draait volledig op vrijwilligers. Ieder jaar zorgen zij ervoor dat de cadeautjes, die via allerlei acties worden ingezameld, worden gesorteerd en ingepakt. Wilt u de stichting helpen en ook volgend jaar kinderen een fijne Sinterklaasavond bezorgen? Kijk voor meer informatie over helpen als vrijwilliger of het doneren van geld, snoepgoed en cadeaus op de website van Sintvoorieder1

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter