Mening
U zegt het maar: Lees en verbaas u!

‘Beste melder,
Op 15 november 2023 om 07.34 uur deed u een melding bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Fijn dat u met ons meedenkt. U melding is afgehandeld. In deze mail leest u wat wij met uw melding hebben gedaan. U helpt ons door dit soort dingen aan ons door te geven, bedankt!
U liet ons het volgende weten
Wederom werd onrechtmatig misbruik gemaakt door automobilisten door over het toegangspad naar de kinderopvang en basisschool de Margriet te rijden om hun kinderen op te halen. Gisteravond waren dat 4 automobilisten. Het verzoek is 1. Toezicht en handhaving (het is geen rijbaan voor auto’s, maar een fietspad en een toegangspad voor bestemmings verkeer (b.v. Avalex) 2. Activeer het toegangspaaltje aan het begin van het toegangspad, gelegen aan de burgemeester Sweenslaan. Dit is niet de eerste keer dat ik hierover melding maakt, graag aktie.
Wat hebben wij kunnen doen?
Beste,
Paal is vandaag weer geplaatst.
Met vriendelijke groet,
Team handhaving
Bent u tevreden met de afhandeling van uw melding?
NEE, ABSOLUUT NIET! Zie hieronder.
Gegevens van uw melding
Nummer: SIG-1950 Gemeld op: 15 november 2023, 07.34 uur
Plaats: Burgemeester Sweenslaan 2, 2262 EB Leidschendam
Met vriendelijke groet,
Gemeente Leidschendam-Voorburg

Dit is een automatisch aangemaakte mail. Het is niet mogelijk om deze te beantwoorden.

Kreeg de mogelijkheid om feedback te geven, welke u hieronder kunt lezen:
U stuurt mij een melding dat mijn klacht (SIG-1950) is afgehandeld en het paaltje rechtop is gezet. Gezien de foto is dat niet de waarheid. Persoonlijk vindt ik dit een leugen, welke niet bij de afdeling handhaving hoort’.

(M. Wieffering)

.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter