Nieuws
Groene Stroom uit Leidschendam

Internationaal Transportbedrijf A. van Rijswijk en de coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg hebben een intentieverklaring getekend, waarin Van Rijswijk het dak van een loods aan De Star Leidschendam ter beschikking stelt aan de coöperatie. Op dit dak plaatst de coöperatie ruim 200 zonnepanelen die jaarlijks bijna 70.000 kWh aan groene energie produceren. Inwoners van deze gemeente kunnen deelnemen in dit project van de coöperatie. Van Rijswijk overweegt ook zonnepanelen te installeren voor eigen gebruik. Energie coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg is er voor iedereen. De leden/certificaathouders van Zon op LV wekken lokaal groene stroom op. Iedereen (in de gemeente) kan meedoen met het nieuwe project ‘Zon op de Star’.   Als je meer wilt weten, stuur dan een e-mail naar info@zonoplv.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter