Nieuws
Levenslied in Kakafonie

Vandaag rond 12:30 uur komt Leon Moorman in Kakafonie bij Midvliet FM zijn nieuwe single ‘Dat ik leef’ laten horen; de eerste single van zijn nieuwe album. Het nummer gaat over het kunnen omarmen van de diepe dalen en pijnlijke momenten, want ook dát is het leven. Leon schreef dit nummer uit eigen ervaring. Na Leon volgt om 13.15 uur Diede (Dyde Vendrig) met haar nieuwe plaat ‘Laat me zijn’. Nederlandstalige pop met eerlijke lyrics, zonder filter. Diede zet emoties om in catchy tunes die niet meer uit je hoofd gaan. In 2024 gaat ze een E.P. en album releasen. Diede: ,,Ik vind muziek het mooiste dat er is omdat het mensen verbindt en daarnaast anderen kan raken op een manier die met simpelweg woorden niet lukt. Ik heb al veel van mijn vrienden (onbedoeld) laten huilen door mijn liedjes.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter