Activiteiten
Kerstboomconcert in Oude Kerk Voorburg

Op vrijdag 8 december vindt om 18.00 uur een kerstboomconcert plaats in de Oude Kerk, Herenstraat Voorburg. Ditmaal met bekende, klassieke kerstliederen én eindigend met een minder klassieke twist op kerstmuziek. Uitvoerenden zijn de sopraan Blanka Mester en tenor Gábor Balint (beide uit Hongarije) en pianist Davide Rasetti (Italië). Het programma: César Franck – Panis Angelicus; Camille Saint-Saens – Ave Maria; Pietro Yon – Gesu Bambino; Franz Gruber – Stille Nacht (arr. M. Okun); Engelbert Humperdinck – Hänsel und Gretel: Abendsegen; Adam Gumpelzhaimer – Hodie Christus natus est; Veni – veni Emmanuel – Anonymous (15e eeuw); Noël Nouvelet – Anonymous (15e eeuw); In dulci jubilo – Anonymous (16e eeuw); Over the rainbow – Harold Arlen (in de uitvoering van Keith Jarrett); Improvisation on Christmas vibe; Christmas Song.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter