Nieuws
Midvliet verhuist

De lokale omroep Midvliet gaat verhuizen. Het pand in de Damlaan Leidschendam (35A) wordt verruild voor een etage boven banketbakkerij Wesseling, Damlaan 32. Vanwege de verhuizing wijzigt van 7 t/m 12 december tijdelijk de programmering. Live radio-uitzendingen zijn even niet mogelijk en het signaal van Midvliet TV kan in deze periode mogelijk kort onderbroken worden. Dit vanwege de aanleg van de nodige infrastructuur op de nieuwe locatie.De verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor Midvliet, zo meldt de omroep zelf. ‘Hierdoor wordt het mogelijk om in de toekomst nog innovatievere programma’s te maken. De faciliteiten in de nieuwe studio stellen de omroep in staat om naadloos te schakelen tussen radio en televisie, waardoor een nog rijkere crossmediale ervaring geboden kan worden aan de luisteraars, kijkers en volgers’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter