Nieuws
‘Heel gelukkig’ met samenwerking Den Haag

Burgemeester Martijn Vroom is ‘heel gelukkig’ over de samenwerking met B&W van Den Haag. Dat heeft hij in de gemeenteraad gezegd in een reactie op uitspraken van CDA-gemeenteraadslid Lieke Muller. Die uitte zorgen over de houding van Den Haag naar aanleiding van publicaties over de noodzaak van parkeerregulering in Voorburg-Noord, en een geleidelijke overname van Voorburg door Den Haag. Vroom stelde dat B&W trachten de negatieve effecten van Haagse plannen te dempen. Daartoe worden, indien nodig, ook zienswijzen ingediend. Hij zei het ‘prima’ te vinden als Den Haag tijdig wil overleggen over eigen beleidsvoornemens die effecten hebben in Leidschendam-Voorburg. Hij noemde daarbij ook de komst van voorzieningen voor bewoners van nieuwbouw op de Binckhorst en rond station Laan van Nieuw Oost Indië. ,,Ik ben zeker niet de laatste burgemeester van Leidschendam of Voorburg’’, zo verzekerde Vroom het raadslid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter