Mening
U zegt het maar: Ik was er en ben weer weg

‘Ja hoor 5 dagen stond ik er en nu… ben ik er niet meer. Je kon er op wachten binnen het uur nadat ik had geconstateerd dat het paaltje weg was racete er alweer een ouder met zijn auto over het voetpad. Het is duidelijk dat deze ouder te lui en te beroerd is om te lopen, maar daarnaast ook het slechte voorbeeld aan zijn kind(eren) geeft. Maar ook degene die het paaltje heeft neergelaten is te beroerd en te lui om deze weer overeind te zetten. Dat het al heel lang goed gaat is bijzonder, totdat….. het te laat is! Dan is iedereen verbaasd en schreeuwen we om het hardst waarom het paaltje weg is. Dus gemeente en handhaving doe je werk, want nu sta je enorm voor paal en dat wil je toch niet?’

(Marcel Wieffering)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter