Activiteiten
Activiteiten voor kinderen in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie organiseert de bibliotheek op alle locaties activiteiten, speciaal voor (jonge) kinderen.

Hieronder volgt een overzicht van alle activiteiten:

= Feest met Prinses Arabella en Bodypercussie: Tijdens deze dag kunnen kinderen lekker komen luisteren naar het verhaal van Arabella, kunnen ze knutselen en meedoen aan een workshop bodypercussie. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.  Donderdag 28 december, 11.00 – 13.45 uur; Bibliotheek Voorburg.

= Bouw jouw droomhuis met LEGO. Laat je fantasie de vrije loop tijdens deze gezellige middag. Een creatieve workshop voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zaterdag 6 januari 12.30 – 14.30 uur Bibliotheek Leidschendam. Zaterdag 6 januari: 15.00 – 17.00 uur Bibliotheek Leidschendam

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op:
https://www.bibliotheekaandevliet.nl/indebibliotheek/kerstvakantie-activiteiten.html

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter