Nieuws
De Mall is klaar voor de kerst

De Mall in Leidschendam presenteert zich dit feestseizoen als dé ultieme lifestyle-bestemming voor (last minute) kersinkopen. Tenminste, dat beweert de bedrijfsleiding zelf:

‘Vanaf het moment dat je het gratis parkeerterrein van de Mall oprijdt, word je begroet door de schitterende buitenverlichting, die een voorproefje biedt van de magische ambiance die binnen op je wacht. Maar dat is slechts het begin.

Overal om je heen straalt de feestelijke verlichting, en kijk omhoog naar de plafonds. Daar kun je zelfs rendieren tegenkomen die zich haasten om de kostbare kerstcadeaus van de werkplaats van de kerstman naar de Mall te brengen. Er heerst een feestelijke atmosfeer in Leidschendam die iedereen in de kerststemming brengt.

Westfield Mall of the Netherlands biedt niet alleen een gevarieerd aanbod van meer dan 280 winkels, waaronder een handvol aan concept stores in ’the Gallery’ en bekende ketens zoals de H&M home voor de perfecte interior gifts en de exclusieve cosmetica winkel Skins Cosmetics die je kan helpen aan die ene speciale parfum voor onder de boom.

Maar je vindt in de Mall ook de Fresh! afdeling waar je de aller lekkerste, verse en ook lokale producten kan scoren voor jouw kerst diner of borrel bij onder andere Gastrovino die dit jaar zelfs een heuse wine drive thru hebben. Westfield Mall of the Netherlands is daarnaast ook de perfecte lifestyle bestemming waar je rustig de hele dag kan spenderen. Zo kan je bijvoorbeeld, terwijl je je kerstcadeaus verzamelt, je nagels laten doen in een van de gevestigde salons in de Mall, ga op een rendieren ‘speurtocht’ met de kleintjes, bekijk de nieuwste films in de in-house Kinepolis waar je op een MX4D scherm de allernieuwste Disneyfilm Wish en The Hungergames kan bekijken, of geniet van een heerlijke lunch of diner in het Eet Theater. Voor ieder wat wils.

De Mall is niet alleen gericht op volwassenen, maar ook op gezinnen. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de Gamestate of in Peppa Pig world en de allerkleinsten kunnen meegenomen worden voor een ritje in de befaamde Kiddy Cars tijdens het shoppen. Terwijl ze genieten van alle bijzondere kerstversieringen, wordt het een ervaring voor het hele gezin. Mocht je echt heel veel inkopen moeten doen is er ook zelfs een nanny service beschikbaar om even op de kids te letten zodat jij vrijuit je kerstinkopen kan doen.

Voor degenen met een drukke agenda biedt Westfield Mall of the Netherlands ruime openingstijden. De winkels zijn elke dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur, terwijl de restaurants en bioscoop zelfs tot 22.00 uur open zijn. Hierdoor is er voldoende tijd voor last-minute kerstinkopen’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter