Activiteiten
Kerstwandeling door Bovenveen

Vrijdag 22 december bent u van harte welkom bij de kerstwandeling in en door de wijk Bovenveen in Voorburg. Al wandelend door uw eigen stad komt u allerlei karakters uit het Bijbelse Kerstverhaal tegen. Loop mee met Jozef en de zwangere Maria die op weg zijn naar Bethlehem, ontmoet de herders met hun kudde schapen, luister naar het engelenkoor dat vanuit de hemelse hoogte zingt over een nieuwe koning, kijk naar de sterren samen met de wijzen uit het oosten, en ga op zoek naar een heel bijzondere baby.

De wandeling begint om 17:00 uur. Het vertrekpunt is achterzijde van de Koningkerk, bij de Staringkade. Het laatste moment om te starten met de wandeling is 20:00 uur. De Kerstwandeling duurt drie kwartier tot een uur en is geschikt voor alle leeftijden. De kerstwandeling is zo in elkaar gezet dat deze ook bij winterse omstandigheden, regen, wind of sneeuw doorgang kan vinden. Belangrijk is dat de wandelaars zich daar goed op kleden. Meer informatie via fenomeenbovenveen@gmail.com of domineerobert@deopenhofvoorburg.nl

Wilt u helpen met organiseren? Of vindt u het leuk om één van de vele vrijwillige toneelspelers te zijn die we voor de verschillende scènes nodig hebben? Laat het weten via bovengenoemde adressen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter