Mening
U zegt het maar: Paal met verhaal

In Leidschendam maakt men zich terecht zorgen om de veiligheid en is een paaltje de oplossing, zie Vlietnieuws en 1/12 en 6/12. Ook in winkelcentrum Julianabaan Voorburg snakken de bewoners naar een paal. Er wordt geparkeerd en gefietst in het voetgangersgebied. Dat is niet alleen onveilig voor alle gebruikers van het plein met de Geldmaat, maar ook voor fietsers op de Frans Mortelmansstraat. Zaterdag jongstleden gaf een vriendelijke BOA (bijzondere opsporingsambtenaar, red.) tijdens minstens drie bezoeken alle foutparkeerders een toelichting. Uiteindelijk zette hij de auto met oranje zwaailicht in de doorgang naar het plein. Geweldig, dat hielp. De BOA heeft ‘voor paal gestaan’; een paaltje was goedkoper en duurzamer geweest. Nu is de situatie helaas weer als vanouds, dus onveilig. De gemeente is op de hoogte van de oplossingen, nu actie’.

(Cornel Spijkerboer)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter