Nieuws
Nieuwe Hoogvliet wordt kleiner

De nieuwe Hoogvliet supermarkt die gepland is in de Herenstraat Voorburg – onderdeel van het project Herentuyn – wordt kleiner dan eerder voorzien. Daardoor kan er een extra woning in het project worden gerealiseerd en wel aan de Raadhuisstraat nummer 47. Dat blijkt uit een vergunningaanvraag van rhps+ architecten. Herentuyn is een plan van Waaijer Projectrealisatie. Het voorziet in de bouw van 36 woningen, een nieuwe supermarkt en een ondergrondse parkeergarage met circa 97 plaatsen. De extra woning wordt 90 vierkante meter groot en zal in de vrije sector worden aangeboden. In het bouwplan zitten luxe appartementen, herenhuizen en stadswoningen. Het beslaat het gebied tussen Herenstraat 40 en 54, doorlopend naar de Raadhuisstraat en inclusief de Vlietstraat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter