Nieuws
Demonstratie door Leidschendam-Voorburg

Vandaag, zondag 17 december, organiseert de protestgroep Rotterdam Palestina Coalitie een lopende demonstratie van Leiden via Voorschoten en Leidschendam-Voorburg naar Den Haag. Er nemen volgens de organisatie ongeveer 50 personen deel aan de mars. De groep vertrekt op zondagochtend vanaf station Leiden Centraal. Naar verwachting komt de mars rond het middaguur aan in Leidschendam-Voorburg. De volgende route wordt gelopen: Veursestraatweg, Noordsingel, Dillenburgsingel, Graaf Willem de Rijkelaan, Heuvelweg, bij het politiebureau aan het Temeculaplein onder de N14 door, Mgr. van Steelaan, Rodelaan, Parkweg, Rembrandtlaan, Sint Martinuslaan, vanaf station ’t Loo via het fietspad langs het spoor naar het IJsclubpad en Den Haag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter