Nieuws
Geen bekeuringen, maar waarschuwingen

Ambtenaren van de dienst handhaving hebben zaterdag bonnen geplakt op auto’s, die wederom verkeerd geparkeerd stonden op het plein aan de Frans Mortelmansstraat Voorburg, onderdeel van winkelcentrum Julianabaan. Geen bekeuringen, maar waarschuwingen. De gemeente verwijst automobilisten naar het grote parkeerterrein aan de Marcellus Emanslaan, zo’n 100 meter verderop. Een belangrijk deel hiervan wordt echter al meer dan een jaar in beslag genomen door een bouwbedrijf, dat werkt aan de aanleg van een glasvezelkabelnet. Even leek het er afgelopen week op dat de bouwmaterialen zouden verdwijnen. Het terrein werd schoon gemaakt en de afzettingshekken verdwenen. Achter bleven echter containers en machines.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter