Nieuws
Ingenieurs moeten Voorburg-West helpen

Een nog in te huren ingenieursbureau moet oplossingen vinden voor zaken als verkeersveiligheid, leefbaarheid, groen, verkeersstromen en routes andere trams/bussen bij de aanleg van een nieuwe tramverbinding Den Haag CS, Binckhorst, Station Voorburg met aftakking naar Rijswijk/Delft via Voorburg-West. Dat hebben de partijen achter de verbinding, waaronder de gemeente Leidschendam-Voorburg, afgesproken. Het ingenieursbureau wordt naar verwachting in het voorjaar van 2024 gecontracteerd. De antwoorden zou er dan in 2025 moeten zijn. Het ingenieursbureau moet ook het ontzien van Opa’s veldje en scouting Livingstone Miriam bij de aanleg van de tramverbinding tussen Maanweg en Station Voorburg, ‘regelen’. In 2026 zou met de aanleg van de tramverbinding gestart moeten worden; in 2030 moeten de trams rijden.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter