Activiteiten
Kerstconcert zanggroep en orkest St. Caecilia

Een bijzonder kerstconcert staat zaterdag 23 december op het programma in Muziekcentrum Marcanto, Groene Zoom 11, sportpark Westvliet. Theaterzanggroep Prestige en het harmonieorkest van Muziekvereniging St. Caecilia Leidschendam-Voorburg brengen deze avond een kerstrijk programma.

De twee afdelingen van Muziekvereniging St. Caecilia werken voor het eerst samen aan een concert. Zij pakken direct groot uit met een afwisselend programma vol zang en muziek. Zo verzorgt Prestige het zangstuk ‘Lilium’. Verder brengen de zangers en zangeressen van de zanggroep samen met het orkest het bekende musicalstuk ‘The Phantom Of The Opera’. De muzikanten van St. Caecilia spelen op hun beurt ‘The Christmas Suite’, een harmoniestuk met herkenbare kerstmelodieën. Natuurlijk zijn in het programma ook heerlijke ‘Christmas Carols’ opgenomen waarbij de twee afdelingen van de muziekvereniging samen zingen en spelen.

De zaal wordt in kerstsfeer gebracht. Alle ingrediënten voor een sfeervolle start van het kerstweekend zijn dus aanwezig. De deuren openen 19.30 uur. Het concert begint 20.00 uur. De toegang is vrij. Consumpties kunnen alleen met PIN worden afgerekend. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter