Nieuws
Dierenhospitaal zoeken een mandje voor kerst
Nog een paar dagen te gaan tot de plaatsingsstop van adoptiedieren bij Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag. De medewerkers en vrijwilligers willen deze week nog zoveel mogelijk dieren plaatsen. Wie helpt de katten in het hospitaal aan een eigen thuis met kerst?
Linette Eveleens: ,,De stop is er ieder jaar in het belang van de dieren. Meestal van 23 december tot 3 januari. Deze dagen zijn voor mens en dier best stressvol. Thuis zijn de drukke kerstdiners en met oud en nieuw heeft het vuurwerk een grote impact op de dieren. Wij gunnen de dieren fijne dagen en willen de rust bewaken.”
,,Ze hebben allemaal hun eigen karaktertje en een eigen eisen- en wensenlijst voor hun nieuwe thuis. Zachtmoedige Mask zoekt een huis met een tuin en Jorinne wil juist een rustig appartement. Sommige katten zoeken een druk gezin en andere gaan juist niet goed met kinderen. Alle katten in ons hospitaal hebben veel meegemaakt; ze hebben allemaal een rugzakje. Daarom gunnen we het ze zo om nu aan een mooi nieuw leven te beginnen.”
Zie welke katten klaar zijn voor adoptie: https://dierenambulancedenhaag.nl/adopteren/adoptiedieren/
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter