Nieuws
Ruim 31.000 kinderen blij gemaakt

Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank, of die opgroeien in moeilijke omstandigheden, een Sinterklaascadeaupakket te geven. Dit jaar heeft Sintvoorieder1 ruim 31.000 kinderen blij kunnen maken. Elk jaar doen meer gezinnen een beroep doen op de stichting voor een Sinterklaascadeaupakket. Dit jaar lag het aantal aanvragen ruim 35% hoger dan vorig jaar. De meeste pakketten worden verspreid in de regio’s Haaglanden, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In het pakhuis van Sintvoorieder1 aan de Appelgaarde in Voorburg, wordt met een groot team van vrijwilligers het hele jaar hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Sinterklaasseizoen. In 2024 bestaat de stichting 15 jaar en roept mensen en organisaties actief op om donaties te doen. Dit kan zowel financieel als door het schenken van cadeaus. Kijk voor meer informatie op www.sintvoorieder1.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter