Activiteiten
Theatergroep Voorburg speelt nieuw stuk

Theatergroep Voorburg presenteert een nieuw stuk: ‘Wat doen we met Jenny’. Het is een komische, avondvullende voorstelling met een licht serieuze ondertoon. Voorstellingsdata zijn 26 en 27 januari, 3, 4, 9, 10 en 11 februari. Aanvang 20.15 uur (matinees op zondag 4 en 11 februari 14.15 uur). Locatie: Amco Theater, Burg. Feithplein 97, Voorburg.

‘Op een bepaald moment besef je het. Je bent ècht oud. Je lijf is oud, maar geestelijk voel je je nog steeds een jonge blom. Dit is ook het geval bij Jenny Everts, die langzaamaan de 80 jaar nadert. Ze heeft haar man een paar jaar geleden verloren en leeft er nu flink op los, alleen, in haar veel te grote huis. Dit tot groot ongenoegen van haar drie kinderen: Ellen, David en Charlotte. Daarom vinden ze dat hun moeder maar moet verhuizen en vallen ze in de welbekende valkuil.

Jenny wordt steeds meer betutteld en behandeld als een klein kind. Als haar schoonzus Eudora er dan ook nog eens een schepje bovenop doet met haar tomeloze fascinatie voor de dood, is de maat vol. Want wat nu als je ‘oud’ bent? Moet je dan maar gaan zitten wachten op de dood, of maak je juist nog wat bijzonders van de tijd die je hebt? Laat je je betuttelen of neem je het heft in eigen handen?’

Kaarten reserveren kan via de website www.theatergroepvoorburg.nl 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter