Nieuws
NS rijdt vakantiedienstregeling tijdens Kerstvakantie
Tijdens de Kerstvakantie reizen er minder mensen met de trein en rijdt NS een vakantiedienstregeling. Van 25 december tot en met 5 januari rijdt NS doordeweeks ongeveer dezelfde dienstregeling als in het weekend gebruikelijk is. Op drukke trajecten rijden de treinen vaker. Op oudejaarsdag rijden er zoals ieder jaar geen treinen meer na 20.00 uur. De treindienst wordt op nieuwjaarsdag vanaf 10.00 uur weer opgestart. Vanaf 01:00 uur rijdt wel het nachtnet Rotterdam – Delft – Den Haag – Leiden – Schiphol – Amsterdam – Utrecht, met extra stops op Amsterdam Bijlmer en Amsterdam Sloterdijk. NS  verdubbelt de frequentie op de drukste momenten en trajectdelen. Bekijk de Reisplanner op de website of in de app, alle wijzigingen zijn bijgewerkt.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter