Mening
U zegt het maar: LV verrast

‘De gemeente heeft zonder aankondiging een ENORM bord geplaatst op de Heuvelweg Leidschendam. Het staat er al een dag of 10. Op het bord staat dat de gemeente je fijne feestdagen wenst. En dat je je moet laten verrassen. De directe omwonenden zijn inderdaad verrast, maar niet op een positieve manier. Daarbij zit de schrik erin, vanwege storm Pia extra, want het bord is 5 meter lang en is als een zeilschip. Niet alleen de particuliere terrassen zijn gevaarlijk dichtbij, het bord hangt over het fietspad. Het is niet alleen vervelend, maar het lijkt erop dat het ook niet volgens de reglementen geplaatst is. Een vergunning, meestal te vinden op overheid.nl, lijkt ook niet afgegeven. Aan de klachten die er al even liggen, wordt niets gedaan. De ambtenaren hebben vast hele vroege fijne feestdagen’.

(Kim Jong)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter