Activiteiten
Scoren met oliebollen bij jeugd SEV

In het gure decemberweer worden voetbalwedstrijden nog wel eens afgelast. Daarom stond het Oliebollentoernooi op de agenda: het zaalvoetbaltoernooi van SEV voor de jeugd tot 12 jaar. Het bijzondere aan dit toernooi is dat de teams niet in hun vaste samenstelling om de overwinning vechten. De teams werden dwars door leeftijden en niveaus heen ingevuld, wat tot geweldige nieuwe samenwerkingen in de zaal leidde.

In de ochtend mochten de JO7, JO8 en JO9 aan de bak. ’s Middags was het de beurt aan de kinderen uit de JO10 en JO12 teams om de eer verdedigen. De verhitte koppies op het veld werden enthousiast aangemoedigd door de ouders langs de lijn. Gelukkig was er halverwege het toernooi de pauze, met natuurlijk die oliebol. Met die nieuwe naar binnen gewerkte energie konden ook de laatste wedstrijden tot een spetterend einde worden gebracht.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter